filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Filtra dhe Mbajtese Filtri

Filter polipropileni njëpërdorimësh

PËRDORIMI

Filtrim  dhe  trajtim  i ujit me pH neutral dhe ujë të pijshëm.

Përdorim shtëpiak

Filtrim dhe trajtim uji të pijshëm,mbrojtje e rubinetave,boilerave,lavatriceve,dhe instalimeve të tjera

Përdorim teknik

Parafiltrim; mikrofiltrim; mbrojtje të pompave, sistemeve të ngrohjes, zbutësave, pajisjeve  demineralizuese  dhe pajisjeve që eleminojnë  klorin, sistemeve me osmozë  të kundërt.

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale………….. 80°C


SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike,të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Materiali  filtrues: Polipropilen


Filter i thurur me pe polipropileni njëpërdorimësh

SENIOR_DUPLEX_PLUS_3P_AFO_BX_TS

PËRDORIMI

Për filtrimin e: grimcave të imta,ndryshkut,smërçit,rërës.

Përdorim shtëpiak: Filtrim i ujit të pijshëm,mbrojtje e rubinetave,boilerave,lavatriceve,dhe instalimeve te tjera.

Përdorim teknik

Parafiltrim për pompat  e ujit,sitemeve të ujitjes,mbrojtjen e instalimeve industriale,filtrimin e  ujit dhe lëngjeve të tjera  për përdorim  industrial:në industrinë kimike, petrokimike, fotografike, farmaceutike, ushqimore.

Parafiltër me efiçiencë të lartë për  llampat UV.Pasfiltër për filtrat me karbon  granular.

Jetëgjatësia  mesatare: nga 3 deri 6 muaj

Mirëmbajtja: Nuk ka

KUSHTET  E PUNËS
Temperatura  maksimale……… 45°C

për filtrat me bërthamë të brendshme polipropileni standarte.

SPECIFIKIMET
Materiale  jotoksike,të përshtatshme për ujin e pijshëm.
Koka dhe unaza shtrënguese
Polipropilen i  përforcuar
Ena transparente: SAN
Guarnicioni: ETP
Valva e ajrit
Trupi polipropilen,guarnicioni ETP.
Filetat e hyrjes dhe të daljes:
Të futura bronzi CW 614 N

Filter me rrjetë 

PËRDORIMI

Për filtrim e: rërës, smërçit, ndryshkut.

Përdorim shtëpiak: Filtrim uji të pijshëm, mbrojtje e rubinetave, boilerave, lavatriceve dhe instalimeve të tjera.

Përdorim teknik:Parafiltrim për pompat e ujit, sistemeve të ujitjes, mbrojtje të instalimeve industriale.

Jetëgjatësia  mesatare:rreth  24 muaj

Mirëmbajtja:të lahet cdo tre muaj

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale………….. 45°C

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike, të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Materiali filtrues: Rrjetë filtruese

Skeleti: polipropilen

Pjesët fundore: polipropilen

Guarnicion: ETP


Filter kundër gëlqeres

PËRDORIMI

Filtrim me efiçience të lartë e grimcave të imta, ndryshkut, smërçit, rërës.

Përdorim shtëpiak:

Filtrim i ujit të pijshëm, mbrojtje e rubinetave, boilerave, lavatriceve, dhe instalimeve të tjera.

Përdorimi  teknik:

parafiltrim për  membranat e sistemeve me  osmozë të kundërt dhe në të gjitha përdorimet ku kërkohet efiçiencë e lartë e largimit të grimcave të imta, . Filtrim uji dhe lëngjesh të tjera  me përdorim  industrial:në industrinë kimike, petrokimike, fotografike, farmaceutike, ushqimore. Parafiltër me efiçiencë të lartë për  llampat UV. Pasfiltër për filtrat me karbon  granular.

Jetëgjatësia  mesatare: e ndyshueshme, maksimumi 6 muaj.

Mirëmbajtja:ska

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale. . . . . . . . . . .  80°C

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike, të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Materiali  filtrues:polipropilen


Filtra karboni

HA-SX_7
HA-SX_5
 

PËRDORIMI

Për  mbrojtjen e instalimeve shtëpiake  dhe industriale nga gëlqerja dhe korrozioni.

Përdorimi shtëpiak

Mbrojtje të tubave të  ujit, rubinetave, dusheve, lavatriçeve, boilerave.

Përdorimi teknik

Mbrojtje të  sistemeve të ngrohjes, këmbyesve të nxehtësisë, mbrojtje të sistemeve të osmozës  së kundërt, mbrojtje të sistemeve industriale  të ujit  dhe instalimeve të tjera.  

Mirëmbajtja: ska

Shënim:Përdor  një parafilter për të mbrojtur  kartuçen.

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale. . . . . . . . . . . . . .  35°C

Fortësia  totale maksimale:. . . . . . . . . . . . . 50 °F(500 ppmCaCO3)

Shënim:uji i trajtuar mund të ngrohet  deri në 75°C-80°C, pas kësaj temperature polifosfati e humbet gradualisht  efektivitetin e tij.

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike, të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Ena:polistiren

Pjesët fundore:polistiren

Guarnicion:ETP

Materiali filtrues:kristale sodiumi polifosfati

Shënim:Afati  i ruajtjes, maksimumi 12 muaj.


Mbajtëse filtri 

PËRDORIMI

Për filtrimin e:grimcave të imta, eleminimin e shijeve, aromave  dhe ngjyrës së pakëndshme  të shkaktuara nga klori dhe substanca të tjera  organike; largimin e pesticideve, insekticideve, substacave të klorit.

Përdorimi shtëpiak: mikrofiltrim  dhe trajtim  në pajisje  ku përdoret uji i pijshëm , për qartësimin e ujit  të shiut.

Përdorim teknik:filtrimi  dhe paratrajtimi  për mbrojtjen e sistemeve të osmozës. Trajtim antiklor  në industrinë ushqimore, kimike dhe farmaceutike.

Afati i përdorimit: rreth 6  muaj.

Mirëmbajtja: ska

Shënim:Përdor parafiltër  për  të mbrojtur  kartuçen

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale. . . . . . . . . . . . . .  80°C

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike, të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Materiali  filtrues:blok karboni i aktivizuar i sintetizuar i bërë nga lëvozhga  arra kokosi.

Pjesët fundore dhe thurja:polipropilen.

Mbështjellëset e brendshme dhe të jashtme:polipropilen.

Guarnicion:NBR


Mbajtese filtri Dupleks

PËRDORIMI:

Për filtrimin e: grimcave të imta, ndryshkut, smërçit, rërës.

Përdorim shtëpiak: Filtrim i ujit të pijshëm, mbrojtje e rubinetave, boilerave, lavatriceve, dhe instalimeve te tjera.

Përdorimi  teknik: parafiltrim për pompat  e ujit, sitemeve të ujitjes, mbrojtjen e instalimeve industriale, filtrimin e  ujit dhe lëngjeve të tjera  për përdorim  industrial:në industrinë kimike, petrokimike, fotografike, farmaceutike, ushqimore. Parafiltër me efiçiencë të lartë për  llampat UV. Pasfiltër për filtrat me karbon  granular.

Jetëgjatësia  mesatare: nga 3 deri 6 muaj

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale. . . . . . . . . . . . . .  45°C

për filtrat me bërthamë të brendshme polipropileni standarte.

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike, të përshtatshme për ujin e pijshm.

Materiali standart i filtrimit:pe polipropileni

Bërthamë e brendshme standarte:polipropilen

Mirëmbajtja:ska


Mbajtese filtri Tripleks

E dizenjuar për rrjedhje të madhe të ujit  me diferencë presioni të vogël.

Rrjedhja maksimale në 3 bar:5500 litra në orë

Diferenca maksimale e presionit për rrjedhjen maksimale:1, 7 bar

Filtrimi:

  1. Kartuçe parafiltrimi vetëpastruese
  2. Kartuçe pasfiltrimi -FA:25 mikronesh me pe polipropileni.
  3. Kartuçe trajtimi:karbon blok i aktivizuar me filtrim final 10 mikron.
 
Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!