filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Zbutes uji Riversoft

 

Zbutes uji Riversoft është automatik dhe i destinuar për përdorim shtëpiak,
komercial dhe industrial aty ku kërkohet eleminim total apo pjesor i
gëlqerës nga uji. Gjatë kalimit të ujit nëpër shtresën e resinit sintetik,
largohen kripërat e kalciumit dhe magneziumit, duke eleminuar kështu
fortësinë e tepërt, që është shkaku kryesor i shkatërrimit të rrjetit hidrik,
kaldajave, dusheve, paisjeve elektroshtëpiake.
Përfitimet e mungesës së gëlqerës në ujë janë: kursim 50% në detergjentë,
butësi më e madhe në rroba, zierja më e shpejtë e ushqimeve me
kursim energjie, ushqime me shije më të mirë, flokë e lëkurë më të butë
falë mungesës së grimcave të patretura, efiçiencë e plotë e tubave të
kaldajave dhe impianteve për ngrohje të ujit, etj.
Rigjenerimi i resinit bëhet në mënyrë automatike gjatë cikleve të larjes
me anë të një tretësire kripe (shëllirë) që futet nga ena e lidhur me
zbutësin.

Zbutes uji Riversoft është automatik dhe i destinuar për përdorim shtëpiak,
komercial dhe industrial aty ku kërkohet eleminim total apo pjesor i
gëlqerës nga uji. Gjatë kalimit të ujit nëpër shtresën e resinit sintetik,
largohen kripërat e kalciumit dhe magneziumit, duke eleminuar kështu
fortësinë e tepërt, që është shkaku kryesor i shkatërrimit të rrjetit hidrik,
kaldajave, dusheve, paisjeve elektroshtëpiake.
Përfitimet e mungesës së gëlqerës në ujë janë: kursim 50% në detergjentë,
butësi më e madhe në rroba, zierja më e shpejtë e ushqimeve me
kursim energjie, ushqime me shije më të mirë, flokë e lëkurë më të butë
falë mungesës së grimcave të patretura, efiçiencë e plotë e tubave të
kaldajave dhe impianteve për ngrohje të ujit, etj.
Rigjenerimi i resinit bëhet në mënyrë automatike gjatë cikleve të larjes
me anë të një tretësire kripe (shëllirë) që futet nga ena e lidhur me
zbutësin.

Ujë më i lehtë – pa gëlqere – me zbutës Uji automatik.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!