RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all Zbutes uji Evolio - Filtra uji filter uji | Albuji

filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Zbutes uji Evolio

 

Zbutes uji Evolio është automatik dhe i destinuar për përdorim shtëpiak,komercial dhe industrial aty ku kërkohet eleminim total apo pjesor i gëlqerës nga uji filtra uji filter uji albuji

Zbutes uji Evolio është automatik dhe i destinuar për përdorim shtëpiak,
komercial dhe industrial aty ku kërkohet eleminim total apo pjesor i
gëlqerës nga uji.

Ujë më i lehtë – pa gëlqere – me zbutës

Gjatë kalimit të ujit nëpër shtresën e resinit sintetik, largohen kripërat e kalciumit dhe magneziumit, duke eleminuar kështu fortësinë e tepërt, që është shkaku kryesor i shkatërrimit të rrjetit hidrik, kaldajave, dusheve, paisjeve elektroshtëpiake.

Përfitimet e mungesës së gëlqerës në ujë janë: kursim 50% në detergjentë,
butësi më e madhe në rroba, zierja më e shpejtë e ushqimeve me
kursim energjie, ushqime me shije më të mirë, flokë e lëkurë më të butë
falë mungesës së grimcave të patretura, efiçiencë e plotë e tubave të
kaldajave dhe impianteve për ngrohje të ujit, etj.

Rigjenerimi i resinit bëhet në mënyrë automatike gjatë cikleve të larjes
me anë të një tretësire kripe (shëllirë) që futet nga ena e lidhur me zbutësin.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!