filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Shërbimet

Projektim

Me skuadren tone te projektimit qe e ka provuar ekpertizen dhe pervojen,ne ofrojme sherbimin e projektimit duke zgjedhur produktet e teknollogjise se larte me kapacitetin e deshiruar si dhe ne perputhje me kerkesat e konsumatorit one.


Supervizim

Ne ofrojme sherbimin e supervizimit per komisionimin,installimin dhe pas-instalimin e paisjeve tuaja nga skuadra jone me eksperte.


Instalim si dhe Montim

Instalimi dhe montimi I sistemeve behet nga skuadra jone me eksperte dhe behet gati per tu vene ne pune.Klienteve tane u behet trajnimi I nevojshem pas instalimit dhe I jepet infromacion se sit a kontrollojne sistemin.

Konsultimi ne lidhje me projektin

Klienteve tane ju ofertohet konsultimi ne lidhje me linjen e filtrimit ose behet sipas kerkeses se tyre. Ne rast se ju deshironi ne mund tiu ofertojme sherbimin e konsultimit per te krijuar specifikimet teknike ose per te percaktuar projektin e nevojshem per kompanine tuaj.


Tregëtim

Me ane te Direktortatit te tone me adrese Blloku Gintash,Laprake Tirane ne kominikim kontaant me magazinat tona ne Fushe Kruje dhe Fushe Kosove, ne jemi te afte ti pergjigjemi nevojave te konsumatorit sa me shpejt qe te jete e mundur.

Laboratori

Ne mund te kryejme te gjitha llojet e analizave per ujin ne laboratorin tone qe ndodhet ne adresen Blloku Gintash,Laprake ,Tirane dhe te ofertojme sherbimin analizave te ujit.


Shërbim teknik (Mirëmbajtje impianti dhe shërbimet e kontrollit)

Me ane te skuadres tone te eksperteve teknike ne mund te ofertojme sherbimin teknik ne cdo vend ne Shqiperi dhe Kosove sa me shpejte qe eshte e mundur. Ne mund te kryejme brenda sherbimit teknik, mirembajtje vjetor,mujore dhe ekstra dhe sherbimin e kontrollit te impiantit ,

Impiante trajtim qe fuksionojne me vetem nje buton

Projektet behen ne perputhje me kerkesat e konsumatorit,kapacitet e deshiruara dhe dizenjimit te deshiruar.Ne mund ti bejme te gjitha me ane struktures sone nga analizat e ujit,ndertimin e impiantit,prodhimin si dhe pergaditjete per sistemet e deshiruara te impiantit,montimin e tubave,komisionimin dhe punen e automatizimit elektrik si dhe trajnimi.

Sherbimin e pastrimit te membranave

Me ane te skuadres sone eksperte te sherbimit teknik ne jemi te afte te ofertojme sherbimin e pastrimit me kemikate te membranave te bllokuara brenda nje kohe te caktuar.Nga skuadra jone ,ne varesi te llojit te membranave si dhe tipit te ndotyjes,kryhet sherbimi me I pershtatshem I pastrimit te me kemikate


Furnizim me materiale

Kompania jone ka magazine me te madhe ne kete sector dhe mund te furnizoje materialet kryesore si dhe pjese nderrimi sa me shpejt qe eshte e mundur.


Sherbimi I importit dhe eksportit

Sipas kerkesave te konsumatorit tone,ne kryejme sherbimin e importit dhe eksportit per te gjitha llojet e produkteve.


Trajnim

Ne bejme trajnime te rregullta te grupit te menaxhimit(menaxhimit-finances-shitjes-marketingut) te personelit dhe eksperteve nga trajnues te huaj si nga SUEZ WATER nga Belgjika,Atlas Filtri nga Italia et te cilet permiresojne tregetimit e distrubutoreve tane me menaxhim me te mire dhe efektiv gje e cila ndikon shume ne motivimin e distributoreve tane.Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!