filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Furnizim me materiale

 • Kompania jonë ka magazinën më të madhe në këtë sektor dhe mund të furnizojë materialet kryesore si dhe pjesë ndërrimi sa më shpejt që është e mundur.

Supervizim

 • Ne ofrojmë nga skuadra jonë me ekspertë, shërbimin e supervizimit për komisionimin,installimin dhe pasinstalimin e paisjeve tuaja.

Laboratori

Projektim

 • Me skuadrën tonë të projektimit,që e ka provuar ekpertizën dhe përvojën,ne ofrojmë shërbimin e projektimit duke zgjedhur produktet e teknollogjisë së lartë me kapacitetin e dëshiruar si dhe në përputhje me kërkesat e konsumatorit tonë.

Instalim filter uji & Montim

 • Kompania jonë disponon magazinën më të madhe në këtë sektor dhe mund të furnizojë materialet kryesore si dhe pjesë ndërrimi sa më shpejt që është e mundur dhe që klienti dëshiron.

Tregëtim

 • Me anë të Direktoratit tonë, me adresë Blloku Gintash,Laprake, Tiranë, në komunikim konstant me magazinat tona në Fushë Krujë dhe Fushë Kosovë,jemi të aftë ti përgjigjemi nevojave të konsumatorit sa më shpejt që të jetë e mundur.

Mirëmbajtje Impianti

 • Me anë të skuadrës tonë të ekspertëve teknik, ne mund të ofrojmë shërbimin teknik në cdo vend,në Shqipëri dhe në Kosovë, sa më shpejtë që është e mundur. Ne mund të kryejmë brenda shërbimit teknik, mirëmbajtje vjetore,mujore dhe ekstra dhe shërbimin e kontrollit të impiantit.

Shërbim teknik

 • Me anë të skuadrës tonë të ekspertëve teknik, ne mund të ofrojmë shërbimin teknik në cdo vend, në Shqipëri dhe në Kosovë, sa më shpejtë që është e mundur. Ne mund të kryejmë brenda sherbimit teknik, mirëmbajtje vjetore,mujore dhe ekstra dhe shërbimin e kontrollit të impiantit.

Konsultimi në lidhje me projektin

 • Klientëve tanë, ju ofrohet konsultimi në lidhje me linjën e filtrimit ose bëhet sipas kërkeses së tyre. Në rast se ju dëshironi, ne mund tiu ofrojmë shërbimin e konsultimit për të krijuar specifikimet teknike ose për të përcaktuar projektin e nevojshëm për kompaninë tuaj.

Trajnim

 • Ne bëjmë trajnime të rregullta të grupit të menaxhimit(menaxhimit-financës-shitjes-marketingut) të personelit dhe ekspertëve nga trajnues të huaj, si nga Veolia Water  Technologies nga Belgjika,Atlas Filtri nga Italia etj.,të cilët përmirësojnë aftësite tregëtuese të distributorëve tanë me menaxhim më të mirë dhe efektiv.

Pastrimi i membranave

 • Me anë të skuadrës sonë eksperte të shërbimit teknik, ne jemi të aftë të ofrojmë shërbimin e pastrimit me kemikate të membranave të bllokuara brenda një kohe të caktuar.Nga skuadra jonë ,në varësi të llojit të membranave si dhe tipit të ndotjes,kryhet shërbimi më i përshtatshëm i pastrimit  me kemikate.

Import dhe eksport

 • Sipas kërkesave të konsumatorit tonë,ne kryejmë shërbimin e importit dhe eksportit për të gjitha llojet e produkteve.
 • Mjafton të na kontaktoni në numrin tonë të telefonit për të marrë shërbimin tuaj ose në WhatssApp.
 • 0682088232
 • Ose klikoni butonin e mëposhtëm.
Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!