filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Mbajtese filtri

 

Mbajtese filtri |  PËRDORIMI Filtrim  dhe  trajtim  i ujit me pH neutral dhe ujë të pijshëm.
Përdorim shtëpiak:Filtrim dhe trajtim uji të pijshëm,mbrojtje e rubinetave, boilerëve, lavatriceve, dhe instalimeve të tjera shtëpiake.

Mbajtese filtri | PËRDORIMI

Filtrim  dhe  trajtim  i ujit me pH neutral dhe ujë të pijshëm.

Përdorim shtëpiak:Filtrim dhe trajtim uji të pijshëm,mbrojtje e rubinetave, boilerëve, lavatriceve, dhe instalimeve të tjera shtëpiake.

KUSHTET  E PUNËS

Presioni maksimal………………….. 8 bar

Temperatura  maksimale………….. 45°C

Përdorimi  teknik

Parafiltrim; mikrofiltrim; mbrojtje të pompave, sistemeve të ngrohjes, zbutësave, pajisjeve  demineralizuese  dhe pajisjeve që eleminojnë  klorin, sistemeve me osmozë  të kundërt.

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike,të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Koka dhe unaza shtërnguese:Polipropilen i  përforcuar

Ena transparente:SAN

Guarnicioni:ETP

Valva e ajrit:Trupi polipropilen,guarnicioni ETP.

Filetat e hyrjes dhe të daljes:Të futura bronzi CË 614 N

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!