filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Mbajtese Filtri TRIO

 

Mbajtese Filtri TRIO - E dizenjuar për rrjedhje të madhe të ujit  me diferencë presioni të vogël.  filtra uji filter uji albuji filtrat e ujit kompani filtrash uji filtra uji te lire filtra uji tirane filtri i ujit albuji 70

Mbajtese Filtri TRIO – E dizenjuar për rrjedhje të madhe të ujit  me diferencë presioni të vogël.

Rrjedhja maksimale në 3 bar:5500 litra në orë

Diferenca maksimale e presionit për rrjedhjen maksimale: 1,7 bar

Filtrimi

1.Kartuçe parafiltrimi vetëpastruese

2.Kartuçe pasfiltrimi filter antigelqeror

3.Kartuçe trajtimi:karbon blok i aktivizuar me filtrim final 10 mikron.

KUSHTET  E PUNËS

Presioni maksimal………………….. 8 bar

Temperatura  maksimale………….. 45°C

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike,të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Koka dhe unaza shtërnguese:Polipropilen i  përforcuar

Ena transparente:SAN

Guarnicioni:ETP

Valva e ajrit:Trupi polipropilen,guarnicioni ETP.

Filetat e hyrjes dhe të daljes:Të futura bronzi CË 614 N

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!