filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Mbajtese Filtri BIG

 

Mbajtese Filtri BIG filtra uji filter uji

Mbajtese Filtri BIG – Brendi i ri i mbajtëseve BIG, Njëshe, Dyshe dhe Treshe I dizenjuar për t’iu përshtatur filtrave BIG me një diametër të jashtëm 11,5 cm, një diametër të brendshëm 2,8 cm dhe 10″ (25,4 cm) dhe 20″ (50,8 cm).

Një spektër I gjërë filtrash BIG i përshtaten këtyre mbajtëseve si: qeleshe, me pe, karbon bllok etj.

KUSHTET  E PUNËS

Presioni maksimal………………….. 8 bar

Temperatura  maksimale………….. 45°C

Temperatura min: ……………….4°C

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike,të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Koka dhe unaza shtërnguese:Polipropilen i  përforcuar

Ena blu:polipropilene i perforcuar

Guarnicioni:EDPM

Valva e ajrit:Trupi polipropilen,guarnicioni ETP.

Filetat e hyrjes dhe të daljes:Të futura bronzi CË 614 N

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!