RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all Filter me rrjete - Filtra uji filter uji | Albuji

filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Filter me rrjete

 

Filter me rrjete | PËRDORIMI

Për filtrim e: rërës, smërçit dhe ndryshkut.

Përdorim shtëpiak

Filtrim uji të pijshëm, mbrojtje e rubinetave, boilerëve, lavatriceve,dhe instalimeve të tjera.shtëpiake.

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale………….. 45°C

Përdorimi  teknik

Parafiltrim për pompat e ujit, sistemeve të ujitjes ,mbrojtje të instalimeve industriale.

Jetëgjatësia  mesatare: rreth  24 muaj

Mirëmbajtja: Të lahet cdo tre muaj

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike,të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Materiali filtrues: Rrjetë filtruese

Skeleti: polipropilen

Pjesët fundore: polipropilen

Guarnicion: ETP

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!