filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Depural Taivani

 

Filtri Depural Taivani përdoret për të larguar papastërtitë nga uji (rërën, baltën, gëlqeren) dhe për të eleminuar klorin, pesticidet, insekticidet dhe mikrobet

Depural Taivani është dizenjuar për tu lidhur direkt në daljet e ujit, siç janë rubinetat e kuzhinës.

Filtri ka një valvul bypassi për të ofruar ujë të filtruar dhe të pafiltruar sipas dëshirës.

Një set i kompletuar adaptorësh e bëjnë të
lehtë lidhjen e filtrit me të gjitha llojet e rubinetave.


Filtri mund të montohet dhe çmontohet lehtë sipas dëshirës, duke kërkuar një hapësirë minimale për instalim.

Mund të përdoret me një gamë të gjerë të kartuçeve për të larguar papastërtitë nga uji (rërën, baltën, gëlqeren) dhe për të eleminuar shijen dhe erën e keqe (klorin), kimikatet e rrezikshme (pesticidet, insekticidet) dhe mikrobet sipas zgjedhjes së filtrit.

Është i prodhuar tërësisht nga materiale jo toksike të aprovuara për përdorim ujë të pijshëm.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!