filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Sistemet Ultraviolet

 

Sistemet ultraviolet Ka tregues per numrin e oreve te punes,sinjal per mosfunksionimin drite e kuqe
sistemet ultraviolet albuji filtra uji

SPECIFIKIMET STANDARTE PËR SISTEMET ULTRAVIOLET

  • Trupi me çelik inox cilësor 304
  • Furnizimi me rryme 220 V dhe 50 Hz
  • Presioni I punës  8 bar
  • Jetëgjatësia e llampave  9000 orë
  • Temperature e punës   2-40 oC
  • Mënyra e lidhjes nipel
  • Pjesa e brendshme e llambave Lıight Tech (e certifikuar me ISO 9001)
  • Specifikimet e paneleve të serisë  ES
  • Në serinë ES, panelet janë të shkëputura nga trupi i pajisjes.
  • Ka tregues për numrin e orëve të punës, sinjali i mosfunksionimit: dritë e kuqe
Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!