filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Sistemet MBR

 

Sistemet MBR filtra uji albuji filter uji

Procesi MBR ( Sistemet MBR ) mund të konfigurohet në mënyra të ndryshme në varësi të objektivave të projektit për largimin e lëndëve ushqyese.

Zonat anoksike para dhe pas-aerobe mund të përdoren për denitrifikimin në varësi të nitrateve hyrëse dhe kërkesës totale të azotit. Sistemet tona të preferuara janë të konfiguruara me zhytje pasi kërkon më pak energji dhe ka më pak ndotje.

Sistemet tona të preferuara janë të konfiguruara me zhytje pasi kërkon më pak energji dhe ka më pak ndotje.

Në konfigurimin e zhytjes, përdoret një forcë për të tërhequr ujin përmes membranave dhe llumi mbetet në sipërfaqen e membranave.

Modulet e Membranave perbehen nga nje tufe fibrash me vrima te cilat jane te prodhuara nga Polyvinylidene Flouoride (PVDF).

Modulet e membranës përbëhen nga një tufë fibrash me vrima që prodhohen nga Poliviniden Fluori (PVDF).

Vrimat ajrimit janë të vendosura në qendër të paketës së fibrave për të kaluar të gjithë gjatësinë e fibrës, duke minimizuar vetëm konsumin e energjisë redukton energjinë, minimizon amortizimin, rrit rrjedhën, të gjitha me një gjurmë të vogël.

Njësitë e plota MBR mund të përdoren në një gamë të gjerë kapacitetesh, sisteme të para-inxhinieruara me kapacitet deri në 1000 m3 në ditë.

FUSHAT E PËRDORIMIT

Ujërat e zeza  të shkaktuara nga njeriu

Në institucionet arsimore  si dhe qendrat shëndetësore

Hotele, kampe pune ose refugjatësh, parqe ose baza ushtarake

Komplekse ndërtimi (vend pune, qendra biznesi, dyqane të vogla, etj).

Ujërat industriale të përdorura, industritë  ushqimore dhe ato të pijeve.


SISTEMET MBR

Sistemet MBR që ndizen dhe fiken me një çelës

Sisteme standarde të paketuara dhe të paradizenjuara

Kërkesat për sipërfaqe të vogla për njësitë si rezultat i dizenjimit kompakt eficent

Pjesë të forta, sisteme dhe pjesë të cilësisë së lartë

Rritja e lehtë e kapaciteteve

Vlerat e ujërave në shkarkim sipas standardeve të shkarkimit ose shumë më të ulëta


AVANTAZHET E SISTEMEVE MBR


Nuk ka nevojë për depozitime për të qetësuar ujërat dalëse dhe hapat e filtrimit terciar, kjo zvogëlon hapësirën e kërkuar në objekt.

Ato nuk janë si depozitat përfundimtare të sedimentimit, cilësia e materialeve të marra është e pavarur nga përqendrimi i lëndëve të ngurta pezull dhe cilësia e sistemit.

I përshtatshëm për kontroll nga larg pasi nuk mund të kemi rënie të llumit në sistem.

Për shkak të kohës së lartë të mbajtjes së llumit, sasia e baltës së formuar është më e vogël sipas dizenjimit.

Është i përshtatshëm për aplikim dhe për ripërdorim pasi kemi të bëjmë me UF me cilësi të lartë. Mund të përdoret në hyrje të sistemeve RO për të marrë ujë të cilësisë më të lartë.

BIOREAKTORËT ME MEMBRANË janë njësi të trajtimit biologjik që kombinojnë proceset e aktivizimit të llumit me filtrimin e membranës së zhytur. Depozita  sekondare  e vendosjes zëvendësohet me një njësi membranore. Heqja e plotë e lëndëve të ngurta, kapaciteti i lartë, niveli i lartë dhe efikasiteti i lartë i heqjes së lëndës organike, si dhe sipërfaqja e vogël janë avantazhet e sistemeve MBR.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!