filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Sistemet MBBR

 

Sistemet MBBR albuji filtra uji albuji

Sistemet MBBR përmbajnë bartës të vegjël të biomasës (0,93-0,95 SG) me një ndjesi më të vogël se uji. Këta transportues ofrojnë një sipërfaqe të madhe të përgjithshme për bakteret dhe mund të ruajnë biomasë aktive brenda.

Falë dizajnit unik të bartësit të biofilmit, sistemi është nga vlerat e devijimit, goditjes (vlerat e temperaturës, goditje) gjatë funksioneve në rezultate në sisteme të qëndrueshme të përshtatshme për luhatje të ndryshme pune.

  • Pas trajtimit anaerobic për të larguar BOD
  • Para sistemit të aktivizimit të llumit për BOD/COD të lartë
  • Zhvillimi i njësive ekzistuese (lagunat, pellgjet e oksidimit dhe njësitë e llumit
  • Largimi i azotit
  • Si një proces paratrajtimi i sistemeve ekzistuese të aktivizimit të llumit për t’iu përshtatur kontrollit të ri.
  • Sistemet MBBR mund të përdoren për një shumëllojshmëri të gjerë të rrjedhave të ujërave të zeza me një kapacitet midis 20 m3/ditë dhe 10,000 m3/ditë.
Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!