filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Sistemet EDI

 

sistemet EDI filtra uji filter uji albuji filteri i  ujit me i mire ne shqiperi filtrimi i ujit per uje te paster
sistemet EDI filtra uji filter uji albuji filteri i  ujit me i mire ne shqiperi

Sistemet EDI  vijnë në kapacitete (0.39 to 40.88 m3/hr),duke kombinuar në një bazament module IONPURE® CDI-LX të vetme ose të shumëfishta në furnizim me energji,valva kontrolli,tubacione,lidhje për pastrim dhe instrumente për matjen e cilësisë dhe sasisë së ujit.

Sistemet CDI-LX mund të sanitizohen me ujë te nxëhtë 85° C.

Sistemet e larta standarte CDI  vijnë në kapacitete (22.7 to 136.3 m3/hr),duke kombinuar në një bazament module IONPURE® VNX të vetme ose të shumëfishta në furnizim më energji,valva kontrolli,tubacione,lidhje për pastrim dhe instrumente për matjen e cilësisë dhe sasisë së ujit.

Eletronejonizimi i vazhdueshëm  është një mënyrë e sigurtë,pa kemikate që çon ujin e osmotizuar në nivele më të larta purifikimi. Sistemet CDI janë sisteme të provuara që prodhojnë pandërprërje ujë me pastërti maksimale deri në 18 megohm-cm,pa patur nevojë për kimikate regjenerimi ose depozita dejonizimi.

SPECIFIKIMET

• Paketë e kompletuar furnizimi me energji (NEMA 12 or optional NEMA 4 and 4X)

• Kontrollues

• Tubacione

• Saraçineska për marrjen e mostrave

• Lidhje për pastrimin me kemikate

•  Instrumente për monitorimin e rrjedhjes dhe cilësisë si dhe kontrolli nga larg është I mundur opsional.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!