filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Sistemet e Degasifikimit

 

sistemet e degasifikimit filtra uji filter uji albuji
Sistemet e degasifikimit përdoren për të hequr gazrat e tretur si dioksidi i karbonit dhe sulfuri i hidrogjenit nga uji.

Çfarë janë Sistemet e degasifikimit?

Sistemet e degasifikimit përdoren për të hequr gazrat e tretur si dioksidi i karbonit dhe sulfuri i hidrogjenit nga uji. Uji hyn në njësi nga lart përmes një difuzioni, më pas rrjedh poshtë përmes një shtrati sferash difuzioni që ndërpresin rrjedhën e ujit. Pastaj një rrymë ajri futet në sistem nga poshtë me anë të një ventilatori të madh dhe ajri fryn nga poshtë lart duke krijuar një kontakt të ngushtë të ujit me ajrin.
Sistemet e degazifikimit largojnë të gjitha llojet e gazrave, gazrat që janë në natyrë si dhe gazrat që janë nënprodukte të fazave të ndryshme të filtrimit, duke ulur ngarkesën në sistemet jo-këmbyese. Përdorimi i këtyre sistemeve të thjeshta dhe me kosto efektive mund të funksionojë në reduktimin e frekuencës së cikleve të rigjenerimit. Dhe këto sisteme nuk kanë nevojë për mirëmbajtje.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!