filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Sisteme Zbutes uji

 

ZBUTËSI I UJIT

Fortёsia nё ujё shkaktohet nga jonet e tretura tё kalciumit dhe magnesit.

Zbutёsat e Ujit janё sisteme qё largojnё jonet e Kalciumit (Ca) dhe magnezit (Mg) nga uji.Pёr kёtё arsye sistemi i zbutjes bёn tё mundur largimin e fortёsisё nga uji si dhe zbutjen e ujit tё pijshёm,si dhe gjithashtu pёrmirёson shijen e ujit.

Sistemet e zbutjes kryejnё nё mёnyrё automatike proceset e rigjenerimit nё ditёn e dёshiruar tё javёs ,nё kohёn e dёshiruar pa asnjё ndёrhyrje.Resini qё arrin ngopjen rigjenerohet me anё tё ujit me kripё dhe pastrohet nga jonet e kalciumit dhe magnezit.

TË DHËNAT TEKNKE

Enё filtruese FRP

Resin kationike

Presioni maksimal i punёs 6 bar

Struktura tё difuzorёve tё sipёrm dhe tё poshtёm

Programatorё elektronike tё llojeve tё ndryshme

Sipas kёrkesёs sё konsumatorit

Harxhimi 150 gramё kripё pёr 1 litёr resin

Kapaciteti i resinёs 6000 gradё franceze pёr 1 litёr resin

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!