RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all Sisteme filtrimi i ujerave te lumenjve - filtra uji | Albuji

filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Sisteme Filtrimi te ujerave te lumenjve

 

Çfarë kuptojmë me Sisteme Filtrimi te ujerave te lumenjve

Ujërat qe mund të merret nga lumenjtë ose ekosistemet e tjera të ujit të ëmbël përdoren me qëllim prodhimin e ujit për përdorim shtëpiak.

Linja e filtrimit për këtë njësi të trajtimit të ujit përfshin:

1. PARA KLORINIZIMI

Procesi i klorifikimit është i nevojshëm për dezinfektimin e ujit nga ndotësit microbial

2. KOAGULIMI DHE FLOKULIMI

Procesi i koagulimit dhe flokulimit është i nevojshëm për të hequr grimcat e vogla.

Nëpërmjet këtyre proceseve grimcat e vogla kombinohen dhe filtrohen në hapat e mëvonshëm të filtrimit.
Linja e trajtimit të këtij impianti të trajtimit të ujit përfshin:

3. FILTRIM ME RËRË KUARCE

Qëllimi kryesor i filtrimit me rërë kuarci është eliminimi i të gjitha grimcave të vogla që nuk janë hequr gjatë procesit të sedimentimit në mënyrë që të kemi ujë të pastër gati për përdorim publik.

4. DEZINFEKTIMI (PAS KLORINIMIT)

Për të siguruar cilësinë përfundimtare të ujit të trajtuar, pas klorinimit, veçanërisht për të siguruar një furnizim të sigurt me klor të lirë.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!