filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Sisteme dozimi me kemikate

 

Nëpërmjet këtyre sisteme dozimi me kemikate  bëjnë të mundur dozimin e kimikatit në mënyrë të kontrolluar sipas intervaleve të caktuara ose sipas niveleve të dëshiruara.

Nëpërmjet këtyre sisteme dozimi me kemikate  bëhet i mundur dozimi i kimikatit në mënyrë të kontrolluar sipas intervaleve të caktuara ose sipas niveleve të dëshiruara.

Këto sisteme përdoren me shumë sisteme si osmoza e kundërt, ultrafiltrimi, EDI, sistemet e filtrimit të përdorura në sistemet e trajtimit të ujit.

Për dozimin e kimikateve kërkohen pompa dozimi, depo dhe pajisje të tjera.

Pajisja e dozimit përmban:

– Pompat dozuese

– Depozita për kimikatin

-Çelësa niveli

-etj

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!