Albuji është kompania lider në Shqipëri dhe Kosovë për filtrimin e ujit.

Kompania  Albuji eshte perfaqesuese e kompanive,te cilat prodhojne materiale per trajtimin e ujit te cilesise me te larte ne bote,brendet me te mirenjohura dhe te besueshme te ketij sektori nga USA, EU,Taivani etc.Ajo gjithashtu ploteson te gjitha kerkesat me stokun e saj te madh si dhe stoqe te tjera me kohe levrimi te shpejte.

Qellimi I kompanise sone perfshin ofertimin me sherbime te cilesise me te larte dhe te besueshme me cmime te pranueshme dhe keshtu,sigurojne qe klientet tane te perfitojne ndersa ata blejne duke marre parasysh perfitimet e tyre  dhe ekulibrin  e tregut.

Me eksperincë 15 vjeçare në fushën e filtirimit të ujit sjell për ju produktet dhe sistemet e filtirmit të markave më të mira në botë.Tek ne do gjeni të gjitha llojet e filtrave dhe sistemet e filtrimit të ujit për çdo familje dhe biznes  me çmimet dhe cilësinë më të mirë në treg.

Stafi ynë i kualifikuar dhe i certifikuar ndërkombtarisht do t`ju shërbejë në menyre te kulturuar për gjithçka që do ju nevojitet  lidhur me instalimin e produkteve dhe paisjeve të filtirmit.

Mbi 100 mijë klientë individë dhe biznese i kanë besuar deri tani aftësive dhe punës tonë, ku këtu mund të theksojmë dhe shumicën e kompanive  dhe biznese  më të rëndësishme për Shqipërinë dhe Kosovën. Jemi gjithmonë të gatshëm t`ju ndihmojmë në çdo moment që kini nevojë  sepse plotësimi i kërkesave tuaja është kënaqësia jonë.

Albuji

Klientet

Albuji ka klient të saj firma të mëdha duke ofruar produkte cilësore dhe me çmime ekonomike.

Firmat e mëposhtme janë klientët tanë. Albuji ofron impiante filtrimi për firma të ndryshme, dhe filtra për përdorim shtëpiak, duke siguruar instalimin falas.

Disa nga klientet