filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Politikat

Albuji al
Albuji al

Aktiviteti ynë zhvillohet si Albuji shpk

Së pari:

  • Duke arritur nivelin e cilësisë për të plotësuar nevojat dhe pritjet e konsumatorëve.
  • Duke rishqyrtuar rregullisht, impaktin në mjedis dhe rreziqet e sigurisë në çdo fazë të operimit tonë,duke përcaktuar dhe zbatuar qëllimet dhe pritjet tona në këtë drejtim.
  • Duke eleminuar rreziqet e shëndetit dhe të sigurisë në punë duke marrë masa paraprake.
  • Duke siguruar trajnim të vazhdueshëm të punonjësve tanë, që të jenë të ndërgjegjshëm për përgjegjësitë e tyre individuale në lidhje me ambientin dhe sigurinë.

Së dyti:

  • Duke përmirësuar ambientin tonë të cilësisë dhe performancën e sigurisë.
  • Duke qenë në pajtim me ligjet,rregulloret dhe standartet në lidhje me sigurinë e ambientit dhe të shëndetit.

Së treti:

  • Duke ndërmarrë nisma për të bërë deklerata, që do të punohet në përputhje me kushtet e përcaktuara, sidomos nga menaxhimi i lartë.
  • Për të gjithë këta qëllime, është esenciale pjesëmarrja e plotë si dhe mbështetja e plotë e të punësuarve tanë.

Për më tepër:

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!