filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Impiante Zbutes

1
2
3
4

UJE SOFT

Home & Industry

ZBUTES UJI AUTOMATIK

Uje me i lehte – pa gelqere – me zbutes Uji SOFT automatik

Uji soft eshte nje zbutes uji automatik i destinuar per perdorim shtepiak, komercial dhe industrial aty ku kerkohet eleminim total apo pjesor i gelqeres nga uji. Gjate kalimit te ujit neper shtrese te resinit sintetik, largohen kriperat e kalciumit dhe magneziumit, duke eleminuar keshtu fortesine e tepert qe eshte shkaku kryesor i shkaterrimit te rrjetit hidrik, kaldajave, dusheve, pajisjeve elektroshtepiake.

 

Perfitimet e mungeses se gelqeres ne uje jane: kursim 50% ne detergjente, butesi me e madhe ne rroba, zierja e ushqimeve me e shpejte me kursim enegjie, ushqime me shije me te mire, floke e lekure me te bute fale mungeses se grimcave te patretura, efiecence e plote e tubave te kaldajave dhe impianteve per ngrohje te ujit, etj.

Rigjenerimi i resinit behet ne menyre automatike gjate cikleve te larjes me ane te nje tretesire kripe (shellire) qe futet nga ena e lidhur me zbutesin.

 

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!