filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Impiante qe eleminojne hekurin

Impiante te cilat ndihmojne ne  eleminimin e hekurit rekomandohen të instalohen për të eleminuar ngjyrën e verdhë-kuqe të ujit, depozitimi në tuba, ndryshkjen e pajisjeve, aromat dhe shijet e këqija dhe në përgjithësi efektet e pakëndshme.
Në ujin e pijshëm hekuri nuk duhet të kalojë 0,2 mg/l, magnezi nuk duhet të kalojë 0,05 mg/l.

Impiante te cilat ndihmojne ne  eleminimin e hekurit rekomandohen të instalohen për të eleminuar ngjyrën e verdhë-kuqe të ujit, depozitimi në tuba, ndryshkjen e pajisjeve, aromat dhe shijet e këqija dhe në përgjithësi efektet e pakëndshme. Në ujin e pijshëm hekuri nuk duhet të kalojë 0,2 mg/l, magnezi nuk duhet të kalojë 0,05 mg/l.

PËRDORIMI | Impiante qe eleminojne hekurin

Përdorimi shtëpiak: 

për të prodhuar ujë të pijshëm pa hekur dhe magnez, dhe trajtimin e ujit të pijshëm për të mbrojtur instalimet shtëpiake.

Përdorimi teknik: 

të gjitha përdorimet ku kërkohet eleminimi i hekurit dhe magnezit.

KUSHTET E PUNËS


Përmbajtja minimale e oksigjenit_________ 15% të hekurit
Presioni maksimal i punës______________ 6 BAR
Presioni minimal i punës_______________  2 BAR
Temperatura max e punës______________ 50°C
pH_______________________________ 6,5-8,5
Përqëndrimi max i klorit të lirë___________ 0,5 mg/l
Përmbajtja max organike_______________4,5 ppm
Sulfidi i hidrogjenit____________________0

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!