filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Impiante me Karbon aktiv

PËRDORIMI
Impiantet me karbon aktiv eleminojnë përbërësit e klorit, klorureve, klorateve, pesticidet dhe përbërës të tjerë toksikë që gjenden herë pas here në ujin e pijshëm. Karboni aktiv ka një strukturë shumë poroze dhe e kryen veprimin e tij absorbues për të siguruar largimin e shijeve dhe aromave të pakëndshme dhe përbërësve toksik për më tepër karboni aktiv siguron një filtrim cilësor për të arritur rezultate shumë të larta filtrimi.

Përdorimi shtëpiak: për të larguar erën dhe shijen e keqe të shkaktuar nga klori dhe largimin e substan- cave toksike.

Përdorimi teknik: trajtim antiklor për ujin në industrinë ushqimore, kimike, farmaceutike; paratrajtim për të mbrojtur membranat e osmozës së kundërt.


KUSHTET E PUNËS
Presioni maksimal i punës______________ 6 BAR
Presioni minimal i punës______________   2 BAR
Temperatura max e punës______________ 50°C
Përqëndrimi max i klorit të lirë___________2 mg/l

Përmbajtja max organike_______________4,5 ppm
Sulfidi i hidrogjenit____________________0

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!