filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Impiante Industriale R.O.

“E” tek Impiante Industriale R.O.  qëndron për Ekselencën.
Si fillim, GE Osmonics  ka bërë një rrugë të gjatë që prej vitit 1969   si pioniere në teknologjinë e Osmozës  së  Kundërt (RO).  GE Osmonics tani udhëheq  komercializimin e teknologjisë RO për të  siguruar  furnizim më të shpejtë, lehtësi përdorimi dhe kontroll të drejtpërdrejtë. Sot linja e Serive-E përfaqëson ekselence  në  makineritë RO standarde dhe industriale. Kur ju blini   një makineri të Serisë-E,  ju keni thjeshtësinë që ju kursen kohën dhe servisin për ta bërë zgjedhjen, furnizimin dhe instalimin aq të lehtë, sikur ta blini në një dyqan lokal pajisjesh. Produkti i pakrahasueshëm dhe mbështetja teknike është 24 orë në ditë. Përderisa  GE Osmonics prodhon vet të gjithë komponentët kritike  dhe i integron  në  linjën e Serive-E , ju kurseni kohë dhe siguroni performancën më të arrirë.
Për vite, klientët besnike të GE Osmonics  e kanë shoqëruar emrin e Serive-E me cilësinë, qëndrueshmërinë  dhe thjeshtësinë. Por tani është koha për të vendosur rekordin. “E”  në emrin e Serive tona në të vërtete  qëndron për   shumë gjëra: ekselence, qëndrueshmëri (endurance) , ekonomike dhe lehtësi (ease), për të përmendur  vetëm disa.

Pjesë e ekselencës në seritë-E  është teknologjia  Z.Plex
e përdorur  në  filtrat e thellësisë  ROsave.Zs.Z.Plex,
është teknologjia  revolucionare që ofron përfitime në
performancën  e shquar  mbi filtrat e konvencionale të thellësisë:
– deri  50% zbritje të ndryshimit të presionit.
– deri 50%  jetëgjatësi të filtrit.
– deri 100% rritje të kapacitetit të  mbajtjes së papastërtive.
– ROsave.Zs filtër i prodhuar posaçërisht për paratrajtim  në  R
Përse  GE Osmonics?
-30 vite eksperiencë në prodhimin e  RO.
-Fabrikën më të madhe RO në botë.   -Burim i vetëm prodhimi, burim i   vetëm furnizimi.   – Servise në çdo  vend të botes 24/7/365.
-Prodhuar në fabrikë të çertifikuar me  ISO 9001
Impiante PSP30869-02 Water & Process Technologies, E4H and E8 Series Brackish Water Reverse Osmosis (BWRO) product line of RO pretreatment equipmentE8 50,000 - 700,000 gpd Flow RateDI 3000x5000
GE Osmonics E8   
Së dyti, si të gjitha makineritë tona standarde RO,  R8 është e montuar komplet, e gatshme për përdorim. Të gjitha makineritë janë standard të pajisura me një  pompë Tonkaflo centrifugale  shumëfazore dhe paketuar me elemente membrane Desal. Kontrolli elegant, e bën atë të thjeshtë dhe operon tërë sistemin. Plus, E8 RO tona  kanë çmime për klientë të ndërgjegjshëm për  buxhetin.
E8 RO janë të disponueshme duke filluar nga 9 deri 46 m3/orë. Meqë ato mund të monitorohen nga larg me anë të një modeme,  E8 është perfektë për çdo kompani për nga madhësia, ku të dhënat operacionale kryesore mund të monitorohen on-line.
Me shumë tipare që e bëjnë E8 zgjidhjen më të mirë:
-Zgjedhja qe i ngjan një pajisje.  I gjithë sistemi vjen i montuar, i gatshëm për  përdorim.
-Jo montim; kyçje në rrjet dhe vënie në punë.
-Thjeshtësi në porosi. Vetëm një numër për makinë.
-Mbështetje e gjithë fabrikës çdo pyetje.
-Modele   CE.
-Filtra ROsave me teknologjinë Z.Plexe8-specifikime
“E”  qëndron për Qëndrueshmërinë.
Së treti, makineritë për nga dizenjimi preciz  janë efeçientë dhe me  përdorim shumëvjeçar pashqetësime. Tani gjithçka është paketuar në një makineri RO me kosto efektive për shumëllojshmëri përdorimi.Makineritë E4 janë të ndërtuara  me të njëjtën teknologji të avancuar ashtu si  GE Osmonics  ka bërë për vite.
Ato janë të mbështetura nga e njëjta ekspertizë që shkon në tregjet fundore të mjekësisë dhe të industrisë së madhe.
E4 RO janë të disponueshme duke filluar nga 0,3 deri 6,8 m3/orë.
Tiparet e përfshira:
-Konfigurim standard i paradizenjuar.
-Të gjitha modelet janë të disponueshëm në variantet  ekonomik (ECN) dhe delux (DLX) për tu  përshtatur nevojave.- Modelet ECN përfshijnë paketa instrumentale që konsiderohen “extra” në pajisjet e konkurrenteve.
-Të gjitha sistemet përdorin pompa shumëfazore centrifugale Tonkaflo.
-Valvat kontrolluese të koncentrimit dhe riciklimit mund të ndryshohen duke e bere sistemin fleksibël.
-Dizenjimi kompakt i skeletit bën të mundur prodhim me volum të madh me një hapësire të vogël instalimi.
-Modele CE – Modele E4  janë me Filtra ROsave me teknologjinë Z.Plex
impiante
e4-specifikime

Tek Impiante R.O “E” qëndron për Ekonomik.

Së fundmi, Makineritë tona të  Serive-E  janë të dizenjuara për ti ofruar  klientëve  sisteme kompetitive dhe me cilësi të lartë.
Ato ofrojnë më shumë vlera  se konkurrenca dhe akoma i përshtaten buxhetit  tuaj.  E2 është një zgjedhje e mençur.
E2
E thënë thjesht,  E2  është një makineri RO me kosto efektive për përdorim të  shumëllojshëm. Valvat kontrolluese të koncentrimit dhe riciklimit mund të ndryshohen duke e bere sistemin fleksibël.
E2 RO janë të disponueshme duke filluar nga 0,06 deri 0,4 m3/orë, duke e bërë atë ideale për përdorim si p.sh RO për të gjithë shtëpinë, lavazhe, restorante, sallameri etj.

e2-specifikime
Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!