filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Impiant UF

 

Impiant UF albuji filtra uji filter uji

Impiant UF sot është i përdorur gjërësisht, pasi bën të mundur reduktimin me anë të metodës mekanike të grimcave të patretura duke përfshirë pjesëzat, cystet, bakteriet dhe viruset.

Zakonisht shkalla e filtrimit me ultrafiltrim shkon 0.02 mikron.


Këto sisteme rekomandohen zakonisht për ujëra të “lehtë” me përmbajtje të ulët kripërash, pasi nuk ndikon në përmbajtjen e tyre.

Uji i ruan përmbajtjen e kripërave ashtu sic janë.


Teknologjia e ultrafitrimit ofron një metodë ekonomike për të përfituar ujë të pastër nga ana mikrobilogjike në jetën e përditshme.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!