filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Filtri EVERPURE MC2

 

Filtri everpure albuji filtra uji filter uji

Filtri EVERPURE MC2 është një filtër që përdoret në disa aplikacione.

Ofron ujë të pijshëm të pastër kristal me shije të mirë.

Përmirëson shijen e pijeve joalkoolike dhe ndihmon me gazrat në pije.

Media filtri i pronarit Micro-Pure II i Everpure ndalon bakteret që do të shkurtonin jetën e produktit.

Ndërrimi i filtrit standard është sanitar dhe i shpejtë, i thjeshtë dhe i pastër, pjesët e brendshme të filtrit nuk ekspozohen kurrë ndaj prekjes dhe kontaminimit.

Teknologjia ekskluzive nën mikron garanton reduktim superior të shijes dhe aromës së klorit dhe përmes mikrofiltrimit eliminohen ndotja dhe grimcat deri në 0,2 mikron.

Pas instalimit, pajisja duhet të shpëlahet për 3 minuta.

Filtri ndërrohet kur gjendet rrjedha e ujit ose para se të ketë kapacitet.

Kapaciteti 34068 litra.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!