filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Filtri EVERPURE BH2

 

Filtri EVERPURE BH2  një filtër që përdoret për ekspres kafeje.

Filtri EVERPURE BH2 është një filtër që përdoret për ekspres kafeje.

Ofron ujë të pastër kristal me një shije premium për të shijuar në maksimum kafen dhe pijet.

Falë veçorisë së sigurimit proporcional të substancës kundër gëlqeres, formimi i shkumës në pajisjet e ekspresit të kafesë reduktohet në mënyrë dramatike.

Ndërrimi i filtrit standard është sanitar dhe i shpejtë, i thjeshtë dhe i pastër, pjesët e brendshme të filtrit nuk ekspozohen kurrë ndaj prekjes dhe kontaminimit.

Teknologjia ekskluzive nën mikron garanton një reduktim superior të shijes dhe erës së klorit dhe ndotësve të tjerë agresivë, përmes mikrofiltrimit, ndotjes dhe eliminimit të grimcave deri në 0,5 mikron.

Pas instalimit, pajisja duhet të shpëlahet për 3 minuta.

Filtri ndërrohet kur gjendet rrjedha e ujit ose para se të ketë kapacitet.

Kapaciteti 11356 litra.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!