filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Filtri EVERPURE 4C

 

Filtri EVERPURE 4C - Filtra uji filter uji | Albuji

Filtri EVERPURE 4C është një filtër që përdoret për ujin e pijshëm.

Jep ujë të pastër kristal dhe me shije të mirë.

Ndërrimi i filtrit standard është sanitar dhe i shpejtë, i thjeshtë dhe i pastër, pjesët e brendshme të filtrit nuk ekspozohen kurrë ndaj prekjes dhe kontaminimit.

Teknologjia ekskluzive nën mikron garanton reduktim superior të shijes dhe aromës së klorit dhe përmes mikrofiltrimit eliminohen ndotja dhe grimcat deri në 0,5 mikron.

Pas instalimit, pajisja duhet të shpëlahet për 3 minuta.

Filtri ndërrohet kur gjendet rrjedha e ujit ose para se të ketë kapacitet.

Kapaciteti 11355 litra.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!