filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Filtra Karboni

Filtra karboni blok i sintetizuar CB-EC me mbrojtje  të  jashtme

 

 

Për #filtrimin e:grimcave të imta, eleminimin e shijeve, aromave  dhe ngjyrës së pakëndshme  të shkaktuara nga klori dhe substanca të tjera  organike; largimin e pesticideve, insekticideve, substacave të klorit.

Përdorimi shtëpiak: mikrofiltrim  dhe trajtim  në pajisje  ku përdoret uji i pijshëm , për qartësimin e ujit  të shiut.

Përdorim teknik:filtrimi  dhe paratrajtimi  për mbrojtjen e sistemeve të osmozës. Trajtim antiklor  në industrinë ushqimore, kimike dhe farmaceutike.

Afati i përdorimit: rreth 6  muaj.

Mirëmbajtja: ska

Shënim:Përdor parafiltër  për  të mbrojtur  kartuçen

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale. . . . . . . . . . . . . .  80°C

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike, të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Materiali  filtrues:blok karboni i aktivizuar i sintetizuar i bërë nga lëvozhga  arra kokosi.

Pjesët fundore dhe thurja:polipropilen.

Mbështjellëset e brendshme dhe të jashtme:polipropilen.

Guarnicion:NBR


filer-karboni1

DEPURAL TOP

është dizenjuar për tu lidhur direkt në daljet e ujit, siç janë rubinetet e kuzhinës. Filtri ka një valvë bypassi për të ofruar ujë të filtruar dhe të pafiltruar sipas dëshirës, një set i kompletuar adaptorësh e bëjnë të lehtë lidhjen e filtrit me të gjitha llojet e rubinetave.
Filtri mund të montohet dhe çmontohet lehtë sipas dëshirës, duke kërkuar një hapësirë minimale
për instalim.
DEPURAL TOP mund të përdoret me një gamë të gjerë të kartuçeve për të larguar papastërtitë nga uji (rërën, baltën, gëlqeren) dhe për të eleminuar shijen dhe erën e keqe (klorin), kimikatet e rrezikshme (pesticidet, insekticidet) dhe mikrobet sipas zgjedhjes së filtrit.
DEPURAL TOP është i prodhuar tërësisht nga materiale jo toksike të aprovuara për përdorim ujë të pijshëm.
Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!