RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all Filtra karboni | filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Filtra karboni

 

Filtra karboni
Për filtrimin e: grimcave të imta, eleminimin e shijeve, aromave  dhe ngjyrës së pakëndshme  të shkaktuara nga klori dhe substanca të tjera  organike;largimin e pesticideve, insekticideve, substacave të klorit.
Përdorimi shtëpiak: mikrofiltrim  dhe trajtim  në pajisje  ku përdoret uji i pijshëm ,për qartësimin e ujit  të shiut filtra uji filter uji albuji

Filtra karboni | Përdorimi

Për filtrimin e: grimcave të imta, eleminimin e shijeve, aromave  dhe ngjyrës së pakëndshme  të shkaktuara nga klori dhe substanca të tjera  organike;largimin e pesticideve, insekticideve, substancave të klorit.

Përdorimi shtëpiak: mikrofiltrim  dhe trajtim  në pajisje  ku përdoret uji i pijshëm ,për qartësimin e ujit  të shiut.

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale………….. 80°C

Përdorimi  teknik

Filtrimi  dhe paratrajtimi  për mbrojtjen e sistemeve të osmozës. Trajtim antiklor  në industrinë ushqimore, kimike dhe farmaceutike.

Afati i përdorimit: rreth 6  muaj.

Mirëmbajtja: Nukka

Shënim: Përdor parafiltër  për  të mbrojtur  kartuçen

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike,të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Materiali  filtrues:blok karboni i aktivizuar i sintetizuar i bërë nga lëvozhga  arra kokosi.

Pjesët fundore dhe thurja:polipropilen.

Mbështjellëset e brendshme dhe të jashtme:polipropilen.

Guarnicion:NBR

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!