filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Filter polipropileni njëpërdorimësh

 

Filter polipropileni njëpërdorimësh - Filtrim me efiçience të lartë të grimcave të imëta, ndryshkut, smërçit, rërës filtra uji filter uji albuji

Filter polipropileni njëpërdorimësh

PËRDORIMI

Filtrim me efiçience të lartë të grimcave të imëta, ndryshkut, smërçit, rërës.

Përdorim shtëpiak

Filtrim i ujit të pijshëm, mbrojtje e rubinetave, boilerave, lavatriceve, dhe instalimeve të tjera.

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale………….. 80°C

Përdorimi  teknik

Parafiltrim për  membranat e sistemeve me osmozë të kundërt dhe në të gjitha përdorimet ku kërkohet efiçiencë e lartë e largimit të grimcave të imëta,.Filtrim uji dhe lëngjesh të tjera  me përdorim  industrial:në industrinë kimike, petrokimike ,fotografike, farmaceutike,  ushqimore.

Parafiltër me efiçiencë të lartë për  llampat UV.

Pasfiltër për filtrat me karbon granular.

Jetëgjatësia  mesatare: e ndyshueshme ,maksimumi 6 muaj.

Mirëmbajtja: Nuk ka

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike,të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Materiali  filtrues: Polipropilen

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!