filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Filter kunder gelqeres

 

Filter kunder gelqeres-Për mbrojtjen e instalimeve shtëpiake dhe industriale nga gëlqerja.Mbrojtje të tubave të ujit,rubinetave, dusheve,lavatriçeve, boilerave. filtra uji filter uji

Filter kunder gelqeres

PËRDORIMI

Për  mbrojtjen e instalimeve shtëpiake  dhe industriale nga gëlqerja dhe korrozioni.

Përdorim shtëpiak

Mbrojtje të tubave të  ujit, rubinetave, dusheve, lavatriçeve, boilerave.

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale.…………. 35°C

Fortësia  totale maksimale:………….50 °F(500 ppmCaCO3)

Shënim:uji i trajtuar mund të ngrohet  deri në 75°C-80°C,pas kësaj temperature polifosfati e humbet gradualisht  efektivitetin e tij.

Përdorimi  teknik

Mbrojtje të  sistemeve të ngrohjes, këmbyesve të nxehtësisë, mbrojtje të sistemeve të osmozës  së kundërt,mbrojtje të sistemeve industriale  të ujit  dhe instalimeve të tjera.

Mirëmbajtja: Nuk ka

Shënim:Përdor  një parafilter për të mbrojtur  kartuçen.

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike,të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Ena:polistiren

Pjesët fundore:polistiren

Guarnicion:ETP

Materiali filtrues:kristale sodiumi polifosfati

Shënim:Afati  i ruajtjes,maksimumi 12 muaj.

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!