filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Filter i thurur me pe polipropileni njëpërdorimësh

 

Filter i thurur me pe polipropileni njëpërdorimësh - Për filtrimin e: grimcave të imta,ndryshkut,smërçit,rërës.Filtrim i ujit të pijshëm,mbrojtje e rubinetave..

Filter i thurur me pe polipropileni njëpërdorimësh | PËRDORIMI

Për filtrimin e: grimcave të imta,ndryshkut,smërçit,rërës.

Përdorim shtëpiak

Filtrim i ujit të pijshëm,mbrojtje e rubinetave,boilerave,lavatriceve,dhe instalimeve te tjera.

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale………….. 45°C

për filtrat me bërthamë të brendshme polipropileni standarte.

Përdorimi  teknik

Parafiltrim për pompat  e ujit,sitemeve të ujitjes,mbrojtjen e instalimeve industriale,filtrimin e  ujit dhe lëngjeve të tjera  për përdorim  industrial:në industrinë kimike, petrokimike, fotografike, farmaceutike, ushqimore.

Parafiltër me efiçiencë të lartë për  llampat UV.Pasfiltër për filtrat me karbon  granular.

Jetëgjatësia  mesatare: nga 3 deri 6 muaj

Mirëmbajtja: Nukka

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike,të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Materiali standart i filtrimit: Pe polipropileni

Bërthamë e brendshme standarte: Polipropilen

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!