RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all Dispenceri dixhital me ekran LCD - filtra uji | Albuji

filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Dispenceri dixhital

 

Dispenceri dixhital me ekran LCD vendoset sipër lavamanit dhe mund te lidhet me filtrin e ujit për një cilësi të shkëlqyer uji.
Ka kapacitet të prodhojë 2 litra ujë të ftohtë dhe 3.6 litra ujë të nxehtë. filtra uji filter uji albuji

Dispenceri dixhital me ekran LCD vendoset sipër lavamanit dhe mund te lidhet me filtrin e ujit për një cilësi të shkëlqyer uji.
Ka kapacitet të prodhojë 2 litra ujë të ftohtë dhe 3.6 litra ujë të nxehtë.
Depozita e ujit është prej materiali inox për higjienë të shkëlqyer dhe performancë më të mirë. Gjithashtu mund të programohet për aktivizim dhe çaktivizim në një kohë të madhe.

 Ekzistojnë 4 opsione për temperaturën e ujit:

• Nxehtë-ftohtë

• Nxehtësia dhe temperatura e ambientit

• Temperatura e ftohtë dhe e ambientit

• Temperatura e ambientit (nëse punon pa energji elektrike)

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!