filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Dispencer uji

 

Dispencer uji - 4 opsione për temperaturën e ujit: Nxehtë - ftohtë,Temperatura e nxehtë,Temperatura e ftohtë dhe e ambientit,Temperatura e ambientit filtra uji filter uji albuji

Një dispencer uji mund të lidhet me filtrin e ujit për cilësi të shkëlqyer të ujit.

Ka kapacitet të prodhojë 2 litra ujë të ftohtë dhe 5 litra ujë të nxehtë.

Depozita e ujit është prej materiali inox për higjienë të shkëlqyer dhe performancë më të mirë.

Ekzistojnë 4 opsione për temperaturën e ujit:

• Nxehtë – ftohtë

• Nxehtësia dhe temperatura e ambientit

• Temperatura e ftohtë dhe e ambientit

• Temperatura e ambientit (nëse punon pa energji elektrike)

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!