filtra uji, filter uji | Albuji THE BEST

Dispencer filtrues ,ngrohes dhe ftohes uji

 

Dispencer filtrues ,ngrohës dhe ftohës uji.
Ka kapacitet të prodhojë 3.1 litra ujë të ftohtë dhe 2 litra ujë të nxehtë.
Ekzistojnë 2 opsione për temperaturën e ujit:
• Ishte vapë - ishte ftohtë
• Temperatura e ambientit (nëse punon pa energji elektrike)

Dispencer filtrues, ngrohës dhe ftohës uji.

Ka kapacitet të prodhojë 3.1 litra ujë të ftohtë dhe 2 litra ujë të nxehtë.

Ekzistojnë 2 opsione për temperaturën e ujit:

• Ishte vapë – ishte ftohtë

• Temperatura e ambientit (nëse punon pa energji elektrike)

Kliko ketu
Na kontaktoni ne Whatsapp
Pershendetje nga Albuji,
Ju lutem klikoni butonin "Kliko ketu"
per te biseduar ne Whatsapp
Ose vendosni numrin tuaj te telefonit tek ikona e Messenger ( Facebook ) qe tju kontaktojme.
Faleminderit!